Kirjoittajasta

Äiti ja mummu, mutta ei höperö, eikä kaavoihin kangistunut. Aktiivinen harrastaja. Pelastettu ja uudestisyntynyt kristitty.

”Katso, Jumala on minun auttajani, Herra on minun sieluni tuki.” Psalmi 54 : 6

Elävää uskoa Jeesuksessa

Minä en pelkästään usko, vaan minä tiedän, että Jumala on olemassa. Hän todistaa itsestään Sanan elävällä voimalla, ihmeillä, rukousvastauksilla, pyhityksellä, sisäisellä rauhalla, ilolla, suurella rakkaudella ja läsnäolollaan. Tiedän myös varmuudella sen, että Hän ei katso ihmiseen, vaan että kaikki ihmiset ovat Hänelle yhtä rakkaita.

Raamatun Sana on ikuisesti totta, eikä se muutu ajassa, vaikka maailma muuttuu. Raamatun symboliset kielikuvat voidaan soveltaa tähänkin päivään, vaikka ne puhuvatkin lammaspaimenista ja monista muista vanhan ajan ammateista ja elintavoista. Tarvitaan tietysti jonkin verran Raamatun tuntemusta, että vanhan tekstin nykyaikaan soveltaminen onnistuu.

Jokaisella, joka uskoo Jeesukseen Kristukseen, on Pyhä Henki. Niin on minullakin, ja se tekee uskon eläväksi. Pyhä Henki ohjaa, lohduttaa ja varoittaa. Pyhän Hengen todellinen läsnäolo varmistaa, että uskova ei ole missään elämän tilanteessa yksin, ei silloinkaan, kun Pyhä Henki tuntuu olevan hiljaa. Pyhä Henki avaa minulle usein Raamatun siitä kohtaa, mistä Hän haluaa minun lukevan tai kirjoittavan ja joka kerta Hän osuu oikeaan jakeeseen oikealla hetkellä, eikä minun tarvitse selata isoa kirjaa. En ole siis vain omin voimin kirjoittamassa tätä blogiani, vaan minulla on korkeampi neuvonantaja ohjaamassa. Raamatun Sana virvoittaa kuin lähdevesi, siitä tulee sellainen suloinen rauha ja ilo, jota tämä maailma ei voi antaa.

Vuosia on kertynyt sen verran, että monenlaista on jo koettu, mikä auttaa ymmärtämään muitakin ihmisiä ja näkemään asioita laajemmassa kokonaisuudessa. Yhden asian voin kertoa varmuudella; kun kerran otat Hyvän Paimenen, eli Jeesuksen elämääsi, Hän ei hylkää sinua koskaan. Hän jättää vaikka kokonaisen lammaskatraan hakeakseen yhden eksyneen lampaan takaisin.

Jos tästä esittelystä jäi jotain oleellista sanomatta, se ehkä löytyy artikkeleista. Blogin tarkoitus ei ole korottaa tai selittää minua itseäni, vaan Isää, Poikaa ja Pyhää Henkeä ja Raamatun ihmeellistä Sanaa sinun hyväksesi ja rikkaudeksesi.

Pyhä Henki antaa minulle nyt tämän jakeen Paavalin ensimmäisestä kirjeestä korinttolaisille: ”Jumala on uskollinen, hän, jonka kautta te olette kutsutut hänen Poikansa Jeesuksen Kristuksen, meidän Herramme, yhteyteen.” 1 : 9