Esirukouspyynnöt

Voitte kirjoittaa julkisen esirukouspyynnön. Lukijat voivat rukoilla puolestanne.

Kirjoita esirukouspyyntösi etunimelläsi ja lyhyesti muutamalla lauseella, sillä Taivaan Isä kyllä tuntee tilanteesi täydellisesti. Viesti julkaistaan viikon sisällä. (Julkaistu esirukouspyyntösi voidaan pyynnöstäsi poistaa) Viestikenttä on viestien jälkeen. Laske toivosi ja uskosi Isän, Pojan ja Pyhän Hengen voiman varaan, esirukoilijat ovat vain viestinviejiä. Usko ja luota Herraan, Hän kyllä kuulee. Taivaan Isän siunausta sinulle.

Jos te pysytte minussa ja minun sanani pysyvät teissä, niin anokaa, mitä ikinä tahdotte, ja te saatte sen.” – Joh 15 : 7

15 comments

 1. İsä ota pelkoni ja ahdistukseni pois, auta minua kuorma painaa niin paljon, pelkään menettäväni terveyteni ja masennuksen pahenevan, en saa hoidettua asioitani ja katson kun vajoan kauhusta kankeana, isä auta minua näiden asioiden kanssa haluan jättää nämä sinun käsiisi herrani, rukoilen erityisesti avioliittoni puolesta, elän vaihdevuosi kaaoksessa, olen täysin turta ja tunteeton, mieheni tarvitsee läheisyyttä, auta minua Suojaa rakkauttamme vahvista meitä, pyydän että pidät huolta pojastani, että hän jaksaa ilolla opiskella ja kouluvuosi joka alkaa sujuisi, anna hyviä kavereita ja auta ettei masennu kun asumme niin syrjässä, siunaa hänen elämäänsä, kiitos hänestä ja avioliittoni. İsä minä pelkään syksyä ja työkuormaa, että joudun ulosottoon, pelkään niin kovin sitä tyhjyyttä joka sisälläni on ja samalla sitä riivaa joka kauhistuttaa minua illalla nukkumaan mennessä, aamulla herätessä ja aina kun pysähdyn ja ajattelen itseäni, Herra ota tämä rauhattomuus pis auta minua tukeutumaan sinuun ja jättämään nämä kaikki sinun käsiisi luottaen että ne järjestät. Olen kolo elämäni pelännyt enkä enää oikein jaksa, isä auta että saan poimia marjoja, saan laskuni maksettua, anna minulle laina tai jokin järjestely jolla selviän. Auta ettei perheeni kärsi veloistani auta ettemme menetä kotiamme toisiamme tai uskoamme. Siunaa koti. Herra Järjestä työ asiat, sinä tiedät kaiken kivun uupumuksen ja kiusasmiset siellä, siunaa näitä esimiehiä ja päättäjiä auta että asiat muuttuvat että saamme jatkaa mutta saamme uudet. Tavat esimiehet tms sinä tiedät. Kiitos ja kunnia Herra, siunaa uusi perheenjäsenemme auta että hän yhdistää meitä kiitos Jumala kun saan jättää tämän rukouksen asiani sinun eteesi aamen

  Liked by 1 henkilö

  1. PH: Taivaan Isän siunausta kaikkiin huoliisi. Katso, voisitko saada taloudellista apua tätä kautta: http://www.kotimaanapu.fi
   Kehoitan sinua keskustelemaan kirkon työntekijän kanssa, jotta voisit pyytää synninpäästön ja Jeesuksen elämääsi, ja myös nauttia ehtoollisen.
   Jos sairastat masennusta, oletko saanut ammattiapua siihen ? Jumala toimii myös lääkäreiden kautta.
   Rukoilen puolestasi. Ole rauhassa, Taivaan Isä kuulee sinua.

   Tykkää

 2. Rukoilen taloudellisen tilanteen parantamiseen ja elämänkumppanin löytymiseen olen niin yksin samoin poikani masennuksesta pääsemiseen irti ettei hän juurru kodin sisälle kokonaan hän on nuori vasta 21vuotias joka aloittaa omaa elämää paranna hänet

  Liked by 1 henkilö

  1. Rukoilen, että Pyhä Henki täyttää ajatuksesi, ettei murehtimiselle jäisi liikaa tilaa. Pyhä Henki johdattakoon teidät toisten ihmisten yhteyteen. Voimia!

   Liked by 1 henkilö

 3. Maailman nälkäänäkevien, kodittomien, vainottujen, vangittujen, pahoinpideltyjen, sorrettujen, orpojen, leskien, muukalaisten, köyhien, sairaiden ja sotien uhrien puolesta.

  Liked by 1 henkilö

 4. Pyydän rukousta että hermokivut, nivelkivut, pään, kaulan, kurkun, niskan, selän, lantion, lonkan ja jalan alueen kivut ja vaivat, väistyvät ja saan takaisin toimintakykyni, että kehoni kipeä puoli alkaa toimimaan terveesti.

  Liked by 1 henkilö

  1. Huumeista kuiville selvinneen uskovan miehen puolesta, joka on kuolemassa maksasyöpään. Että hän kestäisi tai Jeesus parantaisi hänet.

   Liked by 1 henkilö

 5. Molemmille aikuisille pojilleni terveyttä,univakeuksiin myös apua…taloudelliseen tilanteeseen myös parannusta..itselläni oikea korva ja hammas vihoittelee,toinenkin vaiva,Herra tietää,senkin puolesta pyydän rukousta.Minulla on kaksi iäkästä siskoa,rukoillaan että he voisivat vielä tulla herätykseen ja uskoon!!

  Liked by 1 henkilö

 6. Odotan munuaissyöpäleikkaukseen pääsyä. Jäljelle jäävä munuainen on viallinen.
  Nyt ahdistaa leikkauksen jälkeinen tilanne. Rukoilettehan, että jäljelle jäänyt munuainen toimii, ettei tarvita dialyysia tai elinsiirtoa.

  Liked by 1 henkilö

 7. Tule Pyhä Henki, tulkoon terveys poikani oikeaan korvaan ja poistukoon tinnitus. Tulkoon terveys poikani vasempaan polveen. Anna pojalle haluamansa opiskelupaikka tänä keväänä. Tule Pyhä Henki ja tulkoon terveys oikeaan silmääni. Jeesuksen Kristuksen nimeen. Kiitos Jeesus. Amen

  Liked by 1 henkilö

 8. Isä taivaan, anna ilo takaisin, onni myös arkeen, lähimmille oppia, sekä parannusta. Puoliso jätti minut rumasti väkivallalla, sukuni on julma myös. Pyydän suojelusta ja pois ongelmaihmiset ystävältä myös.

  Liked by 1 henkilö

 9. Pyydän esirukousta vainon takia. Kotirauhaani häiritään ja minulla on vaikeuksia asua asunnossani. Verkkoyhteyksiäni häiritään ja netin käyttö on vaikeutunut. En voi myös julkisesti tuoda esille mielipiteitäni vakaumukseni takia. Minua ei hyväksytä koska olen kristitty.

  Liked by 1 henkilö

 10. Pyydän voimakkaita esirukousapuja koko oman elämäni ja molempien vanhempien sekä kaikkien muidenkin lähimmäisteni elämän puolesta.
  Pyydän lisää voimaa ja iloa sekä terveyttä ja uskoa tulevaisuuteemme. Pyydän myös armoa ja anteeksi antoa jopa entistäkin enemmän.
  Kiitos Jumalalle kaikesta tuesta ja varjeluksesta meidän kaikkien elämässämme.
  Kiitän myös haasteista ja koettelemuksista sillä varmasti ne ovat tuoneet paljon lisää ymmärrystä elämään.
  Toivotan teille kaikille esirukoilijoille pysyvää ja runsasta siunausta sekä kaikkea parasta elämään.
  Amen.

  Ystävällisin rukousterveisin: Tapio.

  Liked by 1 henkilö

 11. Rukouspyyntö niiden ihmisten puolesta, jota olivat EX-CRIMINAL DAY tilaisuudessa, Että kylvetty sana ”itäisi”, alkaisivat rukoilla ja lukea Raamattua, hakeutuisivat seurakuntayhteyteen ja selviytyisivät kerran voittajina perille.

  Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.