Esirukouspyynnöt

Voit kirjoittaa julkisen esirukouspyynnön. Kuka tahansa lukija voi siten rukoilla puolestasi.

Kirjoita esirukouspyyntösi etunimelläsi ja lyhyesti muutamalla lauseella, sillä Taivaan Isä kyllä tuntee tilanteesi täydellisesti. Viesti julkaistaan viikon sisällä. (Jos haluat poistaa julkaistun esirukouspyyntösi, lähetä siitä kommentti samalla sähköpostiosoitteella kuin aiemmin, poistopyyntöä ei julkaista.)

Laske toivosi ja uskosi Isän, Pojan ja Pyhän Hengen voiman varaan, esirukoilijat ovat vain viestinviejiä. Usko ja luota Herraan, Hän kyllä kuulee. Taivaan Isän siunausta sinulle, Herramme Jeesuksen Kristuksen nimessä ja veressä. Aamen

Jos te pysytte minussa ja minun sanani pysyvät teissä, niin anokaa, mitä ikinä tahdotte, ja te saatte sen.” – Jeesuksen lupaus, Johanneksen evankeliumi 15 : 7

10 Comments Lisää omasi

 1. Kaija H. sanoo:

  Vasen kainaloni ja vasen käsivarsi on kipeät. Nämä kivut liittyvät sydämeen, joka ei ole kunnossa. Rukoilisitteko.

  Liked by 1 henkilö

 2. Taina sanoo:

  Odotan munuaissyöpäleikkaukseen pääsyä. Jäljelle jäävä munuainen on viallinen.
  Nyt ahdistaa leikkauksen jälkeinen tilanne. Rukoilettehan, että jäljelle jäänyt munuainen toimii, ettei tarvita dialyysia tai elinsiirtoa.

  Liked by 1 henkilö

  1. Elise sanoo:

   Taivaan Isän siunausta sinulle ja muille esirukouksia pyytäneille. Jeesuksen sanoin :”Älä pelkää; usko ainoastaan, niin hän paranee.” Luukas 8: 50

   Tykkää

 3. Ph sanoo:

  Elämä on ahdistavaa kovin, olemme edessä isojen muutosten, pyydän voimaa ja rukousta vävyni taivasmatkan vastaanottamiseen, anna hänelle rauha ja ota kivut pois.
  Kiitos hänen nuoresta elämästä ja että sai antaa rakkautta ja yhteistä elämää tyttärelleni.
  Suojaa heitä, anna heidän pitää toisista kiinni kun lähdön hetki koittaa ja anna tyttärelleni voimaa luopua.
  Auta häntä surutyössä, samassa rukoilen ihmettä hänen kohdalla, koska sinulla on kaikki valta taivaassa ja maanpäällä, anna voimaa nöyrtyä tahtoosi. Isä sulje heidät syliin ja auta meitä kaikkia, etenkin äitiä, joka joutuu luopumaan lapsesta. Iitä joka joutuu luopumaan avopuolisosta, rakkaastaan, Isä auta tämän asian edessä.
  Isä auta kestämään kun mieleni on kaikesta murtunut, kun en enää jaksa selvitä, rukoilla tai uskoa.
  Isä auta että selviän ja löydän elämän valon, anna anteeksi heikot uskoni, ota minut vastaan, haluan antaa elämäni Jeesukselle ja samalla pelkään horjuvan, paatuvani. Isä auta minua, siunaa laina asia ja siunaa heitä niin, että saan lainan, auta että saan asiat kuntoon.
  En oikein jaksa enää. Uskoni loppuu. Auta ja anna anteeksi.
  Siunaa avioliittoni, anna sen pysyä, kestää, Herra anna rakkauden löytyä esiin, auta että jaksamme jatkaa.
  Isä siunaa minua, anna pyhä henkesi, auta. En oikein jaksa, en tunne mitään, pelkään että menetän kaiken, auta etten tuota vaivaa ja surua läheisilleni, että voisin parantua ja päästä taloudellisesti tasapainoon, saisin takaajan ja saisin olla ja elää uskossa.
  Isä kuule minua ahdistus kuristaa niin kovin ja tuntuu että murenen.
  Isä auta toisena päivänä haluan vain kuolla, en tunne mitään, toisena päivänä itken ja pelkään, ahdistus puristaa kurkkua, ja kolmantena vihaan itseäni, peilikuvaan ja vanhenevaa ruumistani.
  Olen yksinäinen ollut aina, sisälläni asuu syyttäjä ja suorittaja muiden hyväksynnän edessä, odottava ahdistunut lapsi, nyt elämä meinaa murtaa ja pelkään, että syntini on niin pahat, ettei se armo riitä minulle, olen niin heikoilla.
  Isä minulla ei ole perhettä, perhe on vieraantunut vanhempien ongelmien ja kuolemien jälkeen, sukuyhteyttä ei ole, ei lapsuuden kotia. Tämä on kova tyhjyys.
  Työpaikkakiusaamisen jäljet painavat, enkä osaa luottaa huomiseen, vaikeudet ovat ajaneet minut velka-ahdinkoon, haluaisin selvittää asiat ja maksaa velkani, saisin silloin paremmin nukuttua, isä kuule auta että saisın tämän mahdollisuuden, että mieheni takaus auttaa, että saan lainan ja että uskaltaudun sinne pankkiin.
  Isä olen kovin tyhjä enkä osaa rakastaa, pidä minusta huoli ja herätä minut rakastamaan läheisiäni paremmin, tuntemaan, uskomaan ja luottamaan, Isä anna tämä kaikki anteeksi, kuule minun rukoukseni, kiitos Jeesuksesta ja että olet antanut tämän uskon jolla turvaan sinuun vaikka olen heikko.

  Liked by 1 henkilö

  1. Elise sanoo:

   PH: Sinulla on nyt paljon murheita. Olet hädissäsi kuin uppoavassa laivassa. Älä pelkää, et sinä huku.
   Taivaan Isä rakastaa sinua sellaisena kuin olet. Jeesus otti ristillä pois kaikki synnit, siihen saat luottaa ihan täysin, että Hän on jo puhdistanut sinut armoverellään. Olet jo Jumalan edessä puhdas ja kaikki syntisi ovat jo anteeksiannetut. Jumala ei niitä enää muistele, äläkä muistele sinäkään. Luota Kaikkivaltiaan Jumalan armoon ja rakkauteen, ota Jumalan rakkaus ilolla vastaan.
   Luota Jumalan apuun kaikissa elämäsi huolissa ja peloissa. Hän auttaa, kun luotat Häneen.
   Taivaan Isän siunausta, Herramme Jeesuksen Kristuksen nimessä ja veressä sinulle ja läheisillesi.

   Tykkää

 4. Hanna sanoo:

  Tule Pyhä Henki, tulkoon terveys poikani oikeaan korvaan ja poistukoon tinnitus. Tulkoon terveys poikani vasempaan polveen. Anna pojalle haluamansa opiskelupaikka tänä keväänä. Tule Pyhä Henki ja tulkoon terveys oikeaan silmääni. Jeesuksen Kristuksen nimeen. Kiitos Jeesus. Amen

  Liked by 1 henkilö

 5. Puoliso sanoo:

  Isä taivaan, anna ilo takaisin, onni myös arkeen, lähimmille oppia, sekä parannusta. Puoliso jätti minut rumasti väkivallalla, sukuni on julma myös. Pyydän suojelusta ja pois ongelmaihmiset ystävältä myös.

  Liked by 1 henkilö

 6. Pertti sanoo:

  Pyydän esirukousta vainon takia. Kotirauhaani häiritään ja minulla on vaikeuksia asua asunnossani. Verkkoyhteyksiäni häiritään ja netin käyttö on vaikeutunut. En voi myös julkisesti tuoda esille mielipiteitäni vakaumukseni takia. Minua ei hyväksytä koska olen kristitty.

  Liked by 1 henkilö

 7. Tapio sanoo:

  Pyydän voimakkaita esirukousapuja koko oman elämäni ja molempien vanhempien sekä kaikkien muidenkin lähimmäisteni elämän puolesta.
  Pyydän lisää voimaa ja iloa sekä terveyttä ja uskoa tulevaisuuteemme. Pyydän myös armoa ja anteeksi antoa jopa entistäkin enemmän.
  Kiitos Jumalalle kaikesta tuesta ja varjeluksesta meidän kaikkien elämässämme.
  Kiitän myös haasteista ja koettelemuksista sillä varmasti ne ovat tuoneet paljon lisää ymmärrystä elämään.
  Toivotan teille kaikille esirukoilijoille pysyvää ja runsasta siunausta sekä kaikkea parasta elämään.
  Amen.

  Ystävällisin rukousterveisin: Tapio.

  Liked by 1 henkilö

 8. Eero sanoo:

  Rukouspyyntö niiden ihmisten puolesta, jota olivat EX-CRIMINAL DAY tilaisuudessa, Että kylvetty sana ”itäisi”, alkaisivat rukoilla ja lukea Raamattua, hakeutuisivat seurakuntayhteyteen ja selviytyisivät kerran voittajina perille.

  Liked by 1 henkilö

Kirjoita viestisi kiitos

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.