Lääkäri Carrie Madej varoittaa videolla laastarista joka sisältää nanorobotteja

Uuden rokoteteknologian vaarat

Katsokaa tuon ylläolevan linkin takana oleva video joka on tekstitetty suomeksi. Video on eri sivustolla, joka ei kuulu tähän blogiin. HUOM; ensimmäinen video ei näytä pyörivän, mutta sama video on sivulla alempana, joka toimii. Puhujana on lääkäri Carrie Madej.

Huomatkaa, että videolla lääkäri puhuu ensin koronarokotteista ja sitten nopeasti vaihtaa aiheen rokotelaastariin, joka sisältää nanorobotteja. Nämä ovat siis kaksi eri asiaa.

  • 1.) Koronarokote pistetään olkavarren lihakseen. Siinä ei ole nanorobotteja.
  • 2.) Rokotelaastari laitetaan ranteeseen, jolloin sen sisältämät aineet menevät ihon alle, eivät lihakseen. Laastarissa on pieniä käärmeen hampaiden muotoisia piikkejä, jotka työntävät ihon alle hydrogeeliä. Ihminen itse voi laittaa tällaisen laastarin käteensä.

Rokotelaastarin hydrogeeli sisältää pieniä nanorobotteja ja lusiferaasi entsyymiä, joka loistaa biologista valoa (=valontuoja). Video osoittaa selkeästi, kuinka se toimii. Siinä on ihmisen henkilötunnus ja sillä voidaan esim. maksaa tulevaisuudessa, kun jollakin skannerin tapaisella laitteella saadaan se ihon sisälle asennettu entsyymi loistamaan valoa ja paljastamaan yksilöllinen koodi. Voi kuulostaa hienolta teknologialta, mutta sitä ei kannata missään nimessä ottaa. Tämä on samanlaista teknologiaa kuin mikrosirut, joista kirjoitin aiemmin. Nanorobotit voivat lukea ihmisen ajatuksia, tunteita ja kehon toimintoja. Robotit jakavat tietoa kaikesta tästä keskusyksikköön ja sieltä käsin voidaan vaikuttaa ihmisiin robottien kautta. Kaikkialla taivaalla olevat satelliitit toimivat näiden tietojen välittäjinä.

Mikrosiruista jaettiin tietoa ja niitä joissakin maissa käytettiin jo yli kymmenen vuotta sitten. Mikrosirun vaaroista kirjoitin aiemmin TÄSSÄ artikkelissa

Raamatun profetia sanoo: ”Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku. Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja se luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi.”

Johanneksen ilmestys 13: 16 – 18

Olen kuullut jo vuosia sitten, että jokaisen ihmisen henkilötunnuksesta saataisiin jollakin laskutoiminnolla aina sama luku: 666. Se on yhtä tuon Raamatun ennusteen kanssa: ”sillä se on ihmisen luku”. Matemaatikko voi löytää laskukaavan siihen, niinkuin tuossa jakeessa sanotaankin: ”jolla ymmärrys on, se laskekoon”.

Ei se ole sattumaa, että lusiferaasi entsyymin nimessä on paholaisen nimi Lucifer ja laastarin piikit ovat saaneet inspiraation käärmeen hampaista. Nämäkin seikat vahvistavat, että kyse on Raamatun varoittamasta ’pedon merkistä’. Tässä Wikipedian tekstissä on selitetty, kuinka Lucifer on valonkantaja kuten tuo lusiferaasi entsyymikin:

  • Lucifer on latinaa ja tarkoittaa kirjaimellisesti ”valonkantajaa” (lux = valo; ferre = kantaa, tuoda). Nimi periytyy alkujaan kreikan termistä Ἓσπερος, heosphoros, aamunkoin tuoja. Antiikista lähtien Lucifer on tarkoittanut Kointähteä eli Venusta. Nimitys kuvaa Venuksen nousua loisteena taivaalle ja lankeamista taivaan rannan taa. Kristinuskon vaikutuksesta Luciferin ajatellaan nykyään usein olevan yksi Saatanan monista nimistä. Kristillisen perinteen mukaan Lucifer oli ensimmäinen arkkienkeli, kunnes hänestä tuli liian ylpeä ja vallanhaluinen, mikä johti kapinaan Jumalaa vastaan. Taivaallisen sodan jälkeen Jumala karkotti Luciferin, jolloin Luciferista tuli paholainen, langennut enkeli, ja hänen seuraajistaan demoneita.” – Wikipedia –
  • Rokotelaastarissa on piikit, joihin idea on saatu käärmeen hampaista. Siinä on selkeä symboli Aatamin ja Eevan paratiisista karkoittamiseen. Raamattu sanoo, että jos ihminen ottaa lopun aikoina pedon merkin käteensä tai otsaansa, hänet karkoitetaan ikuisesti pois Jumalan valtakunnasta. Nanorobotit ihon alla syöttävät ihmiseen tietoja ja voivat manipuloida ihmisen psyykettä, jolloin ihmisellä ei ole enää omaa valinnan mahdollisuutta seurata Jeesusta ja kuulla Pyhää Henkeä.

Kannattaa katsoa tuo video, joka on selkeästi tehty. Asiaa voi selventää myös aiemmin kirjoittamani artikkeli mikrosiruista.

Nyt on korkea aika kaikkien uskovien rukoilla Suomen puolesta, että Suomi pysyisi turvallisena maana, jonka hallitukseen, asiantuntijoihin, lääkäreihin ja mediaan voisi luottaa ja jossa EI missään tapauksissa otettaisi käyttöön ihmiseen asennettavia mikrosiruja tai nanorobotteja.

(artikkelia on täydennetty 11.5.2021)

Rukoilettehan esirukouksia, katsokaa täällä pyynnöt