Lääkärin varoitus Modernan rokotteesta

Uuden rokoteteknologian vaarat

Katsokaa tuo ylläoleva video joka on tekstitetty suomeksi. Video on eri sivustolla.

Kun lääkärit varoittavat rokotteista, sitä ei voi pitää salaliittoteoriana. Salaliittoteoriat ovat yleensä maallikkojen itse keksimiä ideoita, mutta lääkäreillä on oikeaa faktatietoa.

Modernan rokotetta annetaan Suomessa lähinnä kotihoidossa oleville. Huolestuttavaa, varsinkin kun rokotteen ominaisuuksista ei kerrota meille avoimesti. Videossa on tarkasti kerrottu rokotteen toimintaperiaate. Modernan rokotteessa käytetään hydrogeeliä, joka sisältää pieniä nanorobotteja ja lusiferaasi entsyymiä, joka loistaa biologista valoa (=valontuoja).

  • Lucifer on latinaa ja tarkoittaa kirjaimellisesti ”valonkantajaa” (lux = valo; ferre = kantaa, tuoda). Nimi periytyy alkujaan kreikan termistä Ἓσπερος, heosphoros, aamunkoin tuoja. Antiikista lähtien Lucifer on tarkoittanut Kointähteä eli Venusta. Nimitys kuvaa Venuksen nousua loisteena taivaalle ja lankeamista taivaan rannan taa. Kristinuskon vaikutuksesta Luciferin ajatellaan nykyään usein olevan yksi Saatanan monista nimistä. Kristillisen perinteen mukaan Lucifer oli ensimmäinen arkkienkeli, kunnes hänestä tuli liian ylpeä ja vallanhaluinen, mikä johti kapinaan Jumalaa vastaan. Taivaallisen sodan jälkeen Jumala karkotti Luciferin, jolloin Luciferista tuli paholainen, langennut enkeli, ja hänen seuraajistaan demoneita.” – Wikipedia –
  • Ei kai ole sattumaa sekään, että Modernan rokotelaastarissa on piikit, joihin idea on saatu käärmeen hampaista. Siinä on selkeä symboli Aatamin ja Eevan paratiisista karkoittamiseen. Raamattu sanoo, että jos ihminen ottaa lopun aikoina paholaisen merkin käteensä tai otsaansa, hänet karkoitetaan ikuisesti pois Jumalan valtakunnasta.

Kaikki koronarokotteet ovat vielä kokeellisessa vaiheessa, koska ne ovat uusia ja ne on vieläpä valmistettu ihan eri tavalla kuin aiemmat rokotteet. Joidenkin lääkäreiden mukaan ne muuntavat ihmisen geenejä pysyvästi. En lietso tässä hysteriaa, mutta kyllä jokaisen ihmisen perusoikeuksiin kuuluu saada tietää, mitä heihin pistetään. Tuolla sivustolla on muitakin rokotteisiin liittyviä videoita, joissa lääkärit puhuvat. Kannattaa katsoa. Toki myös koronavirus voi aiheuttaa ikäviä seurauksia ja vakavaa tautimuotoa. Valinta on viime kädessä ihmisen oma päätös, koska seuraukset molemmissa tapauksissa – virusperäisessä sairaudessa tai rokotteen sivuoireissa – ihminen kantaa itse. Rokotevalmistajat eivät korvaa mahdollisia vahinkoja mitä rokotteesta voi tulla.

Mikrosirun vaaroista kirjoitin aiemmin TÄSSÄ artikkelissa

Nyt on korkea aika kaikkien uskovien rukoilla Suomen puolesta, että Suomi pysyisi turvallisena maana, jonka hallitukseen, asiantuntijoihin, lääkäreihin ja mediaan voisi luottaa ja jossa EI missään tapauksissa käytettäisi ihmiseen asennettavia mikrosiruja tai nanorobotteja. Siunausta jokaiselle !


Rukoilettehan esirukouksia, katsokaa täällä pyynnöt