Sinulla on Taivaan Isä

”Kun Jeesus oli kastettu, nousi hän kohta vedestä, ja katso, taivaat aukenivat, ja hän näki Jumalan Hengen tulevan alas niinkuin kyyhkysen ja laskeutuvan hänen päällensä. Ja katso, taivaista kuului ääni, joka sanoi: ’Tämä on minun rakas Poikani, johon minä olen mielistynyt.’ ”

Matteus 3 : 16 – 17

”Opettaja, mikä on suurin käsky laissa ? Niin Jeesus sanoi hänelle: ’Rakasta Herraa, sinun Jumalaasi, kaikesta sydämestäsi ja kaikesta sielustasi ja kaikesta mielestäsi.’ ”

Matteus 22 : 37

”Minun lampaani kuulevat minun ääntäni, ja minä tunnen ne, ja ne seuraavat minua. Ja minä annan heille iänkaikkisen elämän, ja he eivät ikinä huku, eikä kukaan ryöstä heitä minun kädestäni. Minun Isäni, joka on heidät minulle antanut, on suurempi kaikkia, eikä kukaan voi ryöstää heitä minun Isäni kädestä. Minä ja Isä olemme yhtä.”

Johannes 10 : 27 – 30

Hyvää isäinpäivää kaikille isille, ukeille, papoille, taatoille ja isäpuolille, ja myös heille, jotka eivät voi isäinpäivää viettää. Muista, että Taivaan Isä rakastaa sinua äärettömän paljon. Siunausta sinulle tänään ja jokaisena päivänä tästä eteenpäin!