Taloudellisen avun lupaus Raamatussa

”Jumala on voimallinen antamaan teille ylenpalttisesti kaikkea armoa, että teillä kaikessa aina olisi kaikkea riittävästi, voidaksenne ylenpalttisesti tehdä kaikkinaista hyvää; niinkuin kirjoitettu on:

’Hän sirottelee, hän antaa köyhille, hänen vanhurskautensa pysyy iankaikkisesti’.

Ja hän, joka antaa siemenen kylväjälle ja leivän ruuaksi, on antava teillekin ja enentävä kylvönne ja kasvattava teidän vanhurskautenne hedelmät, niin että te kaikessa vaurastuen voitte vilpittömästi harjoittaa kaikkinaista anteliaisuutta, joka meidän kauttamme saa aikaan kiitosta Jumalalle.

Sillä tämä avustamispalvelus ei ainoastaan poista pyhien puutteita, vaan käy vieläkin hedelmällisemmäksi Jumalalle annettujen monien kiitosten kautta.”

Paavalin toinen kirje korinttolaisille 9 : 8 – 12

Raamatun lupauksiin voit vedota, kun pyydät rukouksessa apua Jumalalta. Sillä Raamatun Sana on ikuinen ja Jumalan aarrekammio on ääretön. Jumalan antamasta runsaudesta on tarkoitus jakaa muillekin tarvitseville. Mitä enemmän kiität Luojaasi, sitä enemmän Hän sinua auttaa.